dinsdag 14 februari 2017

Inspiratieve bijeenkomsten in Giessenburg en Amsterdam door Dick van den Dool
Giessenburg: maandagavond  20 februari en Amsterdam: dinsdagavond 21 februari

 In November startte een nieuwe serie Inspiratieve maandelijkse bijeenkomsten voor belangstellenden in mijn werk; geomantie, menswording, gaialogie en subtiele plaats-/nieuwe tijd fenomenen.

Plaats van samenkomst is het mooie dorpje aan de rivier de Giessen, in de Alblasserwaard in Zuid-Holland en in Amsterdam

Daar is tijd voor vragen, uitwisselingen, eventueel thema’s en ervaringen betreffende spirituele en subtiele onderwerpen, stilte  Een mooie gelegenheid als je eens wilt ‘proeven’ voor bijvoorbeeld  deelname aan de leergang gaialogie, ervaringstochten dan wel spirituele reizen naar m’n tweede woonplek het Fichtelgebirge in Beieren.
Sub thema februari: Wat voedt de demonische werelden
Elke tijd heeft zijn eigen sensibiliteit voor bepaalde subtiele fenomenen. Zo ook met demonen die in verschillende tijden en culturen verschillend werden gedefinieerd en mee om gegaan. In de westerse cultuur is een hele ontwikkeling doorgemaakt om deze ‘aardse broeders  en -mede schepselen in de andere wereld’  te waarderen. Wat is eigentijdse omgang en vooral hoe kan ik ze zelf waarnemen? Een warm-hart maker voor Levenden.

Ik nodig je van harte uit om te komen.
- 20 februari: Start rond 19.00 uur  aan de Bovenkerkseweg 32 in Giessenburg en we eindigen rondom 21.30 uur, info@gaialogie.nl
- 21 februari: Start rond 19.30 uur PN Arntzeniusweg 52/ 1, 1098 GR Amsterdam,  Annette van de Lang,   tel. 020 6926941 of 06 27345724, mailadres:  annetvandelang@kpnmail.nl
  
Graag tot (weer)ziens en ontmoetens  in deze spannende veranderingen tijd!

          En als je komt; graag een berichtje vooraf
                            En je kunt anderen op deze activiteiten
                                       attenderen….    alvast bedankt
Nieuwe leergang Gaialogie in  maart
In maart start weer een eerste jaar leergang gaialogie.
De leergang geeft een mogelijkheid tot persoonlijke verdieping in de interactie van jouw met de subtiele omgeving.
Dit ervaringen traject van het naar buiten gaan om naar binnen te reizen voor zelfonderzoek, inspiratie en heler-wording.  Een leergang en leerproces hoe de grote Natuur verrijkend kan werken in het  huidige Menswording proces.
Het eerste jaar is een kennismaking met het geomantische werkveld en het tweede jaar een specialisatiejaar gebaseerd op persoonlijke richtingsvoorkeur.
De nieuwe opzet  van 20 dagen in tien maandelijkse zaterdag bijeenkomsten gebaseerd op de leergangsteksten met individuele begeleiding via Skype en een tiendaags zomer training in Schirnding.

 lopend op de aarde
 nat door de regen
 verwarmd door de zon
 bewogen door de wind
 doorstraald door goud
 en alles is
 laat helderheid komen in je hart en bezieling in je voetenGeen opmerkingen:

Een reactie posten