dinsdag 4 april 2017

dualiteit-/eenheidsmens

3 april 2017-04-03
Ik wordt wakker omstreeks 1 uur na middernacht met een droom.

Meedoen, eruit stappen, het spel stoppen
Ik zit in een groep met dieren en ik overwin door steeds als hoogste te springen. De dieren zijn ondermeer een ree, een hert en anderen in een afgesloten ruimte.

Vervolgens ben ik weer in zo’n groep. Nu verlaat ik tijdelijk via de  deur de ruimte om niet ten offer te vallen.
Vervolgen zie ik dat collectief een firma het spel stopt om niet belast te worden.

Ik analiseer een druk boven m’n kruin  dat het gaat om een overlevingsinstinct en vooral een spel dat anderen met me spelen.  Het vindt plaats vanuit m’n diepste hersenen, het reptielenbrein die gevoelig is voor hypnose.  Daar zit en aansluiting met een ruimtestation van buitenaardsen.  Het is de black knight satelliet die rond de planeet draait  en ik zie de zwarten in hun kap kleed gedaante.  Ik schijn ooit een contract me ze te hebben afgesloten,   zodat ik ze moet  dienen net als m’n zoon.

Ik weet dat alle fenomenen op aarde zich in het subtiele systeem kunnen manifesteren en dat het zaak is daar een nieuwe verhouding mee te zoeken.  Hier is dit beïnvloedingen systeem actief in een rand om het aura en heeft een aanhechting in de halswervel.

Na m’n onderzoek ga ik weer slapen en wordt wakker uit een plezierige droom; ik  reis op de fiets door Indië met een groep en kom ook een beste vriend tegen.
Analyserend herken ik dat dit een film op m’n beeldscherm is gezet door de buitenaardsen van de black knight .

Raad 1
Ik vraag m’n vriend wat te doen met deze waarneming
Volgens hem is het een overtuiging die ik vasthoudt: mind over matter. Als ik die loslaat kan het me niet beïnvloeden. Beter is het een overtuiging te kiezen die in m’n voordeel is. Door hier mee bezig te zijn trekt het juist aan.
Het is volgens hem een illusies. Wie je werkelijk bent is belangrijker.   De overtuiging komt voort uit de dualiteit en is een afleiding.
Dus de slechte overtuigingen loslaten en de goede houden. En probeer je te verzoenen zonder oordeel. Verzoening en heling zijn de lessen.

Raad 2
Een andere vriend zegt het volgende over dit gebeuren. Hij ziet deze satelliet als antimaterie en is daar om het ons in de Pleiadische evolutie niet te makkelijk te maken. Een bewuste tegenkracht die ons sterkt, weerstand en antistoffen geeft, ons trigger. Deze kracht helpt mede om andere buitenaardsen te helpen om ons te sterken. In de dualiteit wordt je gesterkt door ervaringen met tegenpolen. Net als het in contact komen met bacteriën en virussen, bepaalde ‘andersoortige’ mensen ons systeem krachtig maakt, weerstand geeft, een andere ervaring. Bezettingen bij ons geven ons juist een kans en geeft bewustzijn in de dualiteit. Een deel van ons leeft natuurlijk voorbij de dualiteit maar we leven ook met beide benen in deze duale realiteit waarin we de tegenpolen, tegenkrachten kunnen omarmen, i.p.v. verdoemen, wegsturen, ontkennen.
             

Een inzicht van anderen
“Al zo'n 12.000 jaar draait een zwarte buitenaardse satelliet uit het sterrenstelsel Epsilon Boötes - een heldere dubbelster in het sterrenbeeld Ossenhoeder (Boötes)-  baantjes rond onze aarde. 

Heel af en toe komen er opnames van deze satelliet boven water en zo ook nu op een oude foto van NASA.
In 1960 verschenen er diverse nieuwsberichten in kranten en ook een artikel in Time waarin bekend werd gemaakt dat een mysterieuze “donkere” satelliet was ontdekt in een baan om de aarde.
De Amerikanen werden nerveus omdat ze dachten dat het een nieuwe Russische spionagesatelliet was en de bevolking kreeg de indruk dat de leiding geen idee had over wat er nu eigenlijk boven hun hoofden gebeurde.
Deze verwarring duurde ongeveer drie weken, totdat het Ministerie van Defensie plotsklaps met een verklaring kwam: het waren de overblijfselen van een satelliet die ze al een tijdje kwijt waren. 

In die tijd geloofde men nog wat overheden vertelden dus ging iedereen weer rustig slapen. Maar, verhalen over deze vreemde satelliet gaan al veel verder terug dan de jaren zestig. Er zijn berichten dat het in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw al ouderwetse radiogolven uitzond op de korte golf. 

Deze berichten werden in die tijd opgevangen door een groep Noorse en Nederlandse onderzoekers die bezig waren met een onderzoek naar het effect van echo’s. Eén van de berichten waar zij niets mee gedaan hadden, werd later ontdekt door de Schotse auteur en astronoom Duncan Lunan. Hij wist dit bericht te ontcijferen en er kwam uit dat de satelliet toebehoorde aan buitenaardsen uit het sterrenstelsel Epsilon Boötes, dat ze op de zesde planeet in hun stelsel woonden en dat die één maan had. Er gaan ook verhalen dat dit weer ontkend zou zijn, maar het werd wel gepubliceerd in 1973 in het tijdschrift Spaceflight. 

De man die niets anders doet de hele dag dan het bestuderen van NASA beelden is de bekende Youtube gebruiker Streetcap1. 

Keer op keer komt hij met bijzondere ontdekkingen, zo ook deze keer. 

Op een foto, genomen door de Gemini 10 rond 20 juli 1966, staat iets wat heel veel lijkt op de Black Knight satelliet zoals deze ook op andere afbeeldingen is vastgelegd.
Wie weet hebben we hier inderdaad te maken met de beruchte 12.000 jaar oude satelliet. Of is het een ander soort UFO? 

Volgens de auteur John Keel, die het boek Disneyland of the Gods heeft geschreven, was het object vele malen groter dan wat Amerika of Rusland in de ruimte zou kunnen brengen. 

En toen op 3 september 1960, zeven maanden nadat de satelliet voor het eerst door de radar was ontdekt, werd het vastgelegd op de gevoelige plaat door een camera die stond opgesteld bij de Grunman Aircraft Corporation. Mensen op de grond hadden het af en aan gezien gedurende enkele weken. Ze beschreven het object als rood gloeiend en in een baan van oost naar west rond aarde. De weinige satellieten die toen in de ruimte waren, bewogen echter in een baan van west naar oost. 

De snelheid van het apparaat was ook drie keer groter dan die van een normale satelliet. Er werd een comité opgericht om er onderzoek naar te doen, maar de resultaten daarvan zijn nooit bekend gemaakt. 

Toen de satelliet werd ontdekt in 1960 vond men het belangrijk genoeg om de toenmalige president Eisenhower midden in de nacht wakker te maken. Een satelliet waarvan de leeftijd wordt geschat op minimaal 12.000 jaar, op een hoogte van bijna 40.000 kilometer, net onder de Van Allen Gordel. 

De Black Knight satelliet is één van de best bewaarde geheimen van de tegenwoordige tijd. 

Degene die vroeger bij de inlichtingendiensten heeft gewerkt en veel meer weet over de geheimen van deze mysterieuze satelliet is John Moore.” 
Bron; http://www.niburu.co

Geen opmerkingen:

Een reactie posten