donderdag 6 april 2017

Nog beter wakker worden van blindentaal!

Keek eergisteren naar een lange youtube video van een samenspraak tussen Marcel Messing en Martijn van Staveren. Onderwerp; buitenaardsen.
Interessante gezichtshoeken kwamen aan de orde maar………is het wel waar, wat hij voorschotelt?
Beide personen en vooral Martijn hebben stevige bezettingen die hun eigen wezen wegdrukt. Juist door die krachten die ze het meest veroordelen, c.q. benoemen.

Bij het onderzoek of iets klopt of niet is de maat in de waarheid-cirkel of dat wat vertelt wordt waar is, een afleiding, een misleiding en/of mindcontrol met hypnose. Vooral het laatste schoort hoog mij Martijn en dat is juist het probleem bij hem. Bij luisteraars zelfs via internet zaait hij verbindingen die negatief aankoppelen en vervolgens onbewust beinvloeden.
Mijn ware vriend wees me gelijk op de hypnose-ring boven me.

Was in de nacht na de video in m’n droom met een scherpe bijl luchtwortels aan het doorhakken. Geen goed teken.
Toen ik vannacht om 2.00 uur opstond had een druk boven m’n hoofd me te pakken die m’n verticale verbinding verstoorde. Een hypnose-ring met de door M. benoemde buitenaardse krachten op verschillende plaatsen in het systeem.  De ring was het moeilijkste te verwijderen daar het een dimensiepoort schept van een inter-dimensionaal  hypnosewezen.

M’n vriend is duidelijk in z’n mening; heel gevaarlijk wat hij doet en mensen lopen achter zijn praatjes  aan zoals bij de rattenvanger van Hamelen.

In elk geval leer je elke keer weer wat van anderen ook al raakt het je ogenschijnlijk negatief.  Maar hoedt je voor degenen die vertellen hoe de buitenaardse werkelijkheid in elkaar zit. Dat is tricky als je hun wereldbeeld overneemt en niet onderzoekt wat het werkelijk is. Dergelijke personen  als M. met grote hypnotische vermogens zijn geen goed leermeesters vooral als ze zichzelf verloren hebben.  De aardse werkelijkheid is complex maar daarbuiten gaat ons voorstellingsvermogen te boven.

En de ver oordelaars zijn ook niet te prijzen daar in de polariteit het een gegeven is van kracht en tegenkracht. Het is altijd anders dan je denkt en blijf in eerste instantie een aardeling want dat is de bestemming in dit aardse ruimtepaklijf!

Overigens mindcontrol slachtoffers vindt je niet alleen in een goedgelovig spiritueel circuit , doch ook en vooral  bij machthebbers. Toen de vorige minister van buitenlandse zaken Koenders Washington bezocht,  was hij gelijk anders en uit zichzelf en een deelnemer in een onzichtbaar mensonvriendelijk verbond.

Stevig in jezelf verankerd zijn is een noodzaak in deze tijd voor hoog en laag.Een buitenaardse beschaving is mogelijk veel geavanceerder dan de mensheid. Deze aliens zien ons misschien als zwak en inferieur. “Wellicht vinden zij ons net zo waardevol als dat wij bacteriën vinden”, concludeert de fysicus.
Het is riskant om contact op te nemen met een buitenaardse beschaving die qua technologische ontwikkelingen duizenden, miljoenen of miljarden jaren verder is dan de mensheid.
fysicus Stephen Hawking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten