donderdag 20 april 2017

Waar komen de draken vandaan?

“Hoi Dick,  … over drakenvolkeren en reptilians waar in het kort wij vanaf stammen, zij hebben veel genetisch werk gedaan waar ze extreem goed in zijn, Zij waren de Annunaki. Sitchin zat er misschien hier en daar naast maar hij had wel veel goed.  wat verklaart waarom wij een mystiek gevoel voor draken etc. hebben. Ze zijn er nog wel, soms wonen ze onder de oppervlakte meest op hun eigen stelsels in space. “
H.

Waar komen de draken vandaan? In elk geval niet het werk van de Annunaki. De draken waren er eerder en behoren tot de aardse werkelijkheid en komen ondermeer uit diepere lagen van deze planeet. Ze zijn wel geschapen in een eerdere fase maar niet door de Annunaki.  Vele wezens hier op aarde zijn scheppingswezens en gevormd door bevruchtingen met iets van buiten deze planeet. Zo zijn veel godinnen in het landschap een product van een gemeenschap van Venus met Aarde, dus tussen twee planeten. Ook wij mensen of aspecten van ons mens-zijn zijn een product van ‘boven’ en ‘beneden’, aarde.
Dat scheppingsproces gaat nog steeds door en de bevruchting kunnen pas veel later zich manifesteren, in de subtiliteit.
Interessant in deze tijd is de schepping van nieuwe wezens die al waarneembar zijn. Met vrienden hebben we ondermeer langs de kust pas een nieuw waterwezen gezien van deze tijd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten