maandag 26 december 2016

Achter de schermen zoeken


" 'k voel me ziek van het waarheid vindingvirus met symptomen van grotere nieuwsgierigheid, openheid, kwetsbaarheid en dat te willen delen.”

In vervolg op m’n laatste blog  van het ontkoppelen van grote systemen die energetisch onttrekkende invloed/inbreuk doen op de lokale situatie, herken ik ook dat je de interacties van energie onttrekking op tenminste drie niveaus moet waarnemen; horizontaal, onderaards en bovenaards en in een andere dimensie. Alle vier dienen op z’n minst te worden ontmaskerd.  onderzocht met tomeloze nieuwsgierigheid

In de ondergrond trof ik een onverwerkt lokaal verleden aan van twee vrouwen die hier rond 490 AD leefden en zeer verbonden waren met de plek en het water heiligdom en vernederd, verkracht en gedood zijn door een invasiegroep uit het oosten.  Dit was een prachtig natuur heiligdom die de gaven van het zien versterkte.  Deze bewuste vrouwen gaven me nog meer inzicht in m’n eigen system.
In de bovenwereld zat ook een blokkade  van vliegende zwarte draken. Oude beschermers van dit gebied die meer dan tienduizend jaar oud zijn. Oude heiligdomsdraken die negatief geworden zijn doordat de lokale Frankische heersers, de heren van Schirnding, rond 1000-1300 ze misbruikten door ze vast te leggen en aan zich te binden.

‘Neem geen deel aan de onvruchtbare praktijken van de duisternis, breng ze liever aan het licht. Want wat zij [de ontuchtigen, onreinen of hebzuchtigen] in het geheim uitvoeren, is te schandelijk voor woorden. Alles echter wat onthuld wordt door het licht, wordt openbaar, en alles wat door het licht openbaar is geworden, is zelf licht geworden.’


Oude Testament, Efeziërs 5:11-14

Geen opmerkingen:

Een reactie posten