woensdag 19 september 2018

Bling bling Efteling


Enige tijd geleden bezocht ik met m’n kinderen  het Kaatsheuvelse pretpark De Efteling. Een modern pretpark maar het bezoek was allesbehalve prettig.
Zo was het sprookjesbos geen omgeving van elementalen (natuurwezens)  maar eerder demonisch van aard, elementaar.  En het gehele zuidelijke gebied is een wereld van aetherrovers. Daar verlies je letterlijk je levensenergie en dat is weer goed voor de consumptie hoeken, die dat willen en moeten compenseren.  
De meest mens-onvriendelijke noordoost hoek is die van de achtbanen en ander angstmachines.  Van oudsher werd deze hoek de   ‘moeilijke hoek’ genaamd,. Door de spanning, de angst, kunnen mensen die slecht met zichzelf  zijn verbonden nog meer uit zichzelf gaan en een bezetting aangaan en zelfs zombificering optreden
Een gebied die eerder leidt tot grofheid dan verfijning.

Alles is schijn, bling bling, Mindcontrol en schijn/hypnose, was de reactie van m’n leermeester. Een voorbeeld van de erbarmelijke toestand van onze materiele tijd, die niets moet hebben met eigenheid en zelf verwerkelijking, maar van onvrijheid en onmenselijke  bezetting.

Al met al veroorzaakt deze organisatie  met haar blingbling heel wat op haar kosmische hals.

Ik heb er spijt van m’n kinderen dat te hebben laten zien. Of om het anders te zien, een testveld voor eigenheid wil? M’n oudste dochter weigerde om bijvoorbeeld een pret attractie naar binnen te gaan. Een eerste stap naar werkelijke wil.

Mijn advies; schep tegen alle afleiding en  misleiding en overal geluid een tegenpool, een stiltebos  met echte kwaliteitsplekken om te ontladen en op te laden. Nu is het een pret voor de andere werelden die hier heersen om maar niet te spreken wat er voor geest boven het gebied hangt!
Alles heeft een arihmanische bijsluiter, ook de Efteling als pretpark.
En hoe is het mij vergaan; heb lange tijd last gehad van de opgelopen schade, maar het was ook een goede  les. Dank je wel Efteling, je bent werkelijk een manifestatie van de spirituele winter waarin we verkeren.

Overigens het is veel goedkoper om gratis op bezoek te gaan in de Natuur. Daar komt je veel rijker van terug dan in zo’n duur pretpark!


 The goal of life is, quite simply, to live; and we can live only in connection with all the creatures who inhabit the universe: not only with the spirits of nature, but with the angels, the archangels, and all the divinities up to God himself who has placed his life in every being and in everything.
All that is within us and around us speaks endlessly of the divine presence of God. But what is extraordinary is that this is not enough for human beings; they want God to come and show himself in person. But for many, even this would not be sufficient. They would still manage to see nothing, hear nothing, and feel nothing – God would have to come and manifest himself to them with thunder and lightning to pierce their armour. But he does not do this. He leaves human beings to discover him within themselves. »

Omraam Mikhael Aivanhov


Geen opmerkingen:

Een reactie posten