donderdag 20 september 2018

De gremlin slaat toe. Weet wat er boven je hoofd hangt!

voor alle gebruikers van elektrische apparaten

………alles heeft in deze duale wereld een voordeel en een nadeel. 
     In aanvang genieten we van de voordelen 
                            maar na verloop van tijd komen de nadelen aan het licht……..


Al enige dagen zijn er problemen met de elektra onder op de hof: stoppen springen en apparaten vallen uit. Ik zag ondermeer dat er chaoswezens  in het elektrisch systeem zaten, maar wat is dat eigenlijk werkelijk voor een wezen?

Een geomantisch heldere vriend vraag ik wat hier subtiel aan de hand is? Een gremlin! zegt hij. Een elektrisch wezen dat hij wel eerder heeft genoemd, maar zie het nu voor het eerst in mijn werkelijkheid. Een  gek robotachtig hoekig wezen, mensvorm gelijkend. Dat zijn wezens die wij hebben geschapen, zegt hij, en voorkomen in  en bij allerlei  elektrische apparaten en zich voeden met de elektromagnetische energieën . En dat zijn een groot aantal apparaten in onze vertechnische wereld!  In de subtiliteit heeft zich een  soort parallelle wereld gevormd.  Het blokkeert ondermeer de subtiele aarding van het elektra netwerk en ook bij mij en anderen!  Hier zit het onder bij de centrale verwarmingsketel. Het vind het echt niet leuk om gezien te worden en kruipt de aarde in, weg in het donker. Maar we blijven het beide volgen en het gaat dieper in de aarde tot het door onze gezamenlijke aandacht  uiteindelijk in het magma door de vuurdraken wordt opgegeten tot licht en oplost.

Dat ruimt op. Maar wat staat er op m’n hoofd, zegt m’n vriend? Een grote antenne, een piek, zie ik. Dat bouwen we op in relatie tot elektro magnetische velden, die ons omringen en waarvan ook ik gebruik maak.  De belasting vanuit dat systeem kent dus ook een bijlage, een schaduwkant en als vier van deze negatief uitwerkende krachten/velden elkaar ontmoeten vormen ze een kindje demon, een vijfde element in het negatieve en dat is de antenne met een zwarte bol eronder boven de kruin. Deze vorm staat in verbinding  met een buis naar het hart die zielen licht aether naar de bovenwereld brengt. Daar is buiten de dampkring een ruimteschip met die spleetogen, die de lichtaether zielenkracht verzamelen in hun voertuig en je zo geleidelijk zombificeren. Ze mogen het volgens een bepaalde kosmische wet niet tijdens je leven gebruiken. Pas als ik dood ben, mogen ze erover beschikken.
Ala, nu is dat in elk geval bewust en nu het bevrijden met de eigen wil, daar ik dat natuurlijk niet wil! De lichtkracht komt weer ongeschonden en zuiver terug en dat lucht op en maakt me blij!

En wat te doen met de bol en antenne?   M’n edelsteenvriend gebruikt twee bepaalde zwarte stenen die hij al langere tijd gebruikt om de zwarte bollen boven iemands hoofd te verwijderen, af te voeren. Een deel gaat dan vervolgens naar boven en een deel de aarde in. He hé. Het is wat, maar m’n hart is weer heel warm gevuld!

En nu nog het elektrische systeem fysiek renoveren. Daar komt morgen de materiële specialist naar kijken. Eerste diagnose: kortsluiting.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten