vrijdag 7 september 2018

Meer zieligheid vervolg in negatieve zinMeer zieligheid kan verschillende kanten hebben. Je kunt als ziel incarneren in een lichaam en vanaf conceptie tot geboorte een ziel mee/opnemen, dan wel dat het indringt in het subtiele systeem en zich uit drukt in lichaam en geest (persoonlijkheid).

Dat iemand meer zielig geboren wordt kan ook een spiegel zijn uit het verleden toen meer-zieligheid ook bewust gezocht werd door spirituelen voor eigen werk.  Twee weten meer dan één!

In negatieve zin kan een persoon ook negatief gebruik maken van menselijke spirits door ze gevangen te zetten en ze in te zetten naar buiten  als gereedschap en voor voeding van aetherkracht van het eigen tekort systeem.
Ik heb zelf ervaren hoe een vriendin, een oude negatieve heks, ziele delen van haar kinderen rooft, gevangen zet en inzet voor haar eigen nut.  Dat gebeurt natuurlijk niet bewust meer maar was wel  in een andere incarnatie een bewuste handeling.

Om jezelf in het nu te begrijpen, is kennis en inzicht van je oude rollen daarom een must. Een lange en mooie weg van herontdekking door het grote vergeten.

En als je lastig gevallen wordt door een negatieve heks (mn. of vr.), dan is dat een mooie leerzame oefening om je daarvan te bevrijden en dat maakt je ‘sterk’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten