donderdag 6 september 2018

Meerzieligheid best 'zielig'

‘Vele zielen persoon’ en hun ogenschijnlijke keuzeprobleem

Vandaag sprak ik met  een oudere vrouw die ontdekte gestuurd te worden door een tweede ziel. In de baarmoeder is een twee-eigig deel gestorven en aangehecht aan de andere ziel en stuurt het lichaam en de persoonlijkheid. Best lastig.

Eerder heb ik al gemeld dat een menselijke persoonlijkheid aangestuurd kan worden door meerdere zielen, verschillende spirits, heel vaak onverwerkte ouder programma's, elementaren, elementalen, buitenaardsen, vorige leven stukken en wat dan ook.
Zelf opgegroeid driezielig was het best zielig om de verschillende 'uitdrukkenden'   te   ervaren en vooral  welke keus te maken, want dat was best moeizaam. Vaak is de minst ontwikkelde ziel bepalend in de persoonlijkheid en blijft/blijven de meest ontwikkelde zielen buiten spel van de alles overheersende onderontwikkelde persoonlijkheid.

Om het één en het ander los te laten was een inwijdingsweg om vervolgens weer te constateren dat zelfs het ik geen Ik meer is.
Dus het gaat er om eerst mag het zich uitdrukken, vervolgens onderzocht en als het kan en mag losgelaten.

Meerzieligheid tref je ondermeer aan bij oud sjamanistische en spirituele persoonlijkheden.

Een mooi voorbeeld van zo’n meer zielige drieling is de schrijfster en artiest Emilie Wapnick die spreekt over haar "multipotentialites", een positieve benadering van haar veelheid. Luister eens naar haar in haar Tedtalk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten