maandag 9 januari 2012

Bad Steben; ‘bad’ ‘’bebens’’black point

Gisteren waren we in de bekende badplaats/kuuroord Bad Steben. Een plek met regionaal een goede naam als het gaat om kuren.  De ‘kur’fasciliteit is zeer belevenswaardig maar de subtiele kwaliteit  juist niet.  Het viel gelijk al op dat er iets mis is met de kwaliteiten. De  stad mist het element aarde - het is belast met iets-  en het kuuroord is een negatief punt geworden.  Bij nader onderzoek bleek dat de vrijkomende afvalstromen van de kürtoeristen niet door de aarde meer wordt opgenomen maar blijft hangen.  Zowel in het witte als in het zwarte bereik blijft het hangen en vormt een ‘blackpoint’ van astraliteit.  De plaats heeft echt een grote blokkade gevormd die laatst in de dertiger jaren van de vorige eeuw weer werd bekrachtigd door het beruchte regime zodat het een zwart magisch punt werd. De diepere oorzaak ligt in de bergbouw. Het gebied kent vele mineralen die al zeer lang zijn gewonnen. Toen eind 18e eeuw dit Frankengebied onder  Pruisische heerschap kwam werden de bodemschatten al direct door Alexander von Humboldt geïnventariseerd.  
Reeds eerder heb ik geschreven dat teveel halen uit de bodem, hier in de vorm van ertsen en helend water een omkering kan geven. De kwaliteiten slaan om en werken tegen de mensen. Iets wat in het Zuid-Limburgse mijnbouwgebied ook het geval is.  De aarde sluit zich als het ware af en neemt de afvalstromen niet meer op.  En teveel manipulatie gaat ook tegen de mensen werken. 
Het was een leerzame ervaring dit te ervaren en maakte ook weer wat wakker in het eigen systeem om te aanschouwen, maar heeft niets met diep loslatend kuren te maken.  Een plek waar energetici zeer taktisch om mee dienen te gaan!
En blijf allert en onderscheidt steeds  buitenkwaliteit –exotherisch-  en  binnenkwaliteit  -esotherisch- die niet synchroom hoeven te lopen!
engel van de dag volgens  R.M.R. Affirmatie :  Ik ben verbonden met Moeder Aarde en...
                            wil goed voor haar zorgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten