dinsdag 17 januari 2012

Bulderende geluiden in de atmosfeer



Nibura meldt weer dat er ‘wereldwijd weer bulderende geluiden in de lucht’ zijn te horen.

Het mysterieus bulderend, soms aanzwellende geluid soms afgewisseld met knallen en zoemgeluiden dat minutenlang duurt,  wordt in januari op steeds meer plaatsen gehoord.  Nu ook waargenomen in de Amerikaanse staten Louisiana en Tennessee, Tjechië, Hongarije Denemarken en Zweden.

Het gaat niet om een nieuw fenomeen en is in voorgaande jaren ook gehoord (vanaf 2009?), maar het jaar 2012 begon met veel  observaties van het schijnbaar onverklaarbare geluid.
Het lijkt alsof het geluid zich constant verplaatst. Het betreft vaak rustige atmosferische omstandigheden, zoals geen wind en kan overdag of ‘s nachts optreden.  Vogels en honden reageren op het geluid. Bovendien  gaan de ramen van huizen te vibreren.
Wil je dit atmosferische geluid horen,  luister maar eens op youtube of de website van Niburu. Je schrikt je soms rot van de dreigendheid van die geluiden.

“In 2009 kwam Niburu na uitgebreid onderzoek tot de conclusie dat het hier mogelijk gaat om een enorm object. Aan de hand van waargenomen ultrageluid en de afstand is het object mogelijk enkele kilometers groot. Gaat het wellicht om een gecloaked luchtvaartuig?” Aldus Nibura.

De werkelijkheid oorzaak is m.i en na overleg met een scherpe waarnemer dat het gaat om de experimenten van het Amerikaanse HAARP project. Immers de waarnemingen zijn allen op het noordelijk halfrond.  Daar wordt zeer gericht elektromagnetisch en met geluidstrillingen de atmosfeer in beweging gebracht. De atmosfeer gaat bewegen en raakt andere luchtlagen die gaan resoneren. Gevaarlijke experimenten, die ook een uitwerking nu al hebben in de subtiele lichamen van mensen. Onderzoek daarom maar eens wat dat al met je doet. Graag een reactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten