dinsdag 10 januari 2012

Grensoverschrijdend aardewezen gedrag en helpers in de andere rijken.


Zit ik heel vroeg lekker te zitten in m’n luie morgenstoel komt er plots weer bezoek.  In de donkere kamer bij het haardvuur zie ik een hele horde wezens , klein en groot de kamer in stromen.  Een woordvoerder zegt; “ we komen je vragen of je ons kunt helpen. Ons rijk is al lang bedreigd door mensen. We wonen diep in de aarde in de berg ten westen van je. “ Dan zie ik plots heel grote wilde dikke wezens, groter dan m’n huis. Oh, daar zijn ze dus bang voor. Ze vertellen me; “ze moeten opdonderen, wij willen hun ruimte”. Oh, ze zijn duidelijk niet in een goede stemming en ervaren hun eigen ruimte in de aarde als te klein.  Een klein engelachtig wezen komt uit de aarde en wijst de indringers de weg terug de aarde in, dieper de aarde in. Ze waren duidelijk buiten het hun toegewezen territorium gekomen. Later brengt een klein wezentje nog een cadeau voor m’n bemiddeling. Oké.

Het eerste rijk voelt zich dus bedreigd door mensen, zoals zij meenden. Het waren eigenlijk niet de mensen zelf maar een reuzenrijk,  die verbonden is met bepaalde mensenrijken. Het mensenwezenras heeft overigens met verschillende subtiele rijken banden. Zo heeft elk mens daarnaast haar eigen persoonlijke  verbindingen met bepaalde subtiele rijken. Als je ergens bent kan niet alleen jouw mensengedrag grensoverschrijdend zijn maar ook datgene dat je met je meedraagt.
Dergelijke subtiele rijken zijn eigenlijk ook helpers, vrienden, die veel voor je kunnen doen. Je kunt dan zeggen: ik heb in die werelden vele vrienden en daar ben ik dan ook zeer dankbaar voor, want ze zorgen echt voor heel veel praktische hulp, raad en ontwikkeling. Waarom zou je je alleen verbinden met je eigen soortgenoten, terwijl er zoveel meer is?

En wat is dat toch, is de aarde echt hol, zoals anderen geloven?  Fysiek niet maar subtiel is het een levende ruimte met vele ‘woningen’. Waar geordend rijken naast en door elkaar heen leven. Dat is ook het oude concept van leven in de  subtiele ruimten, voorbij onze materie en tijd.  En daar is net als in onze materie-ruimte-tijd ook grensoverschrijdend gedrag, dat ontstemt en weer kan worden recht gezet. Schijnbaar zijn mensen net als andere wezens grensoverschrijdend. Nu maar afwachten wat deze grenssoort op de planeetrand te wachten staat van het Geheel om weer te worden terechtgewezen.
Onderzoek je verbindingen met de subtiele rijken  en wees daarvoor dankbaar en eer ze!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten