donderdag 19 januari 2012

bio-energie

Een krachtige persoon zijn met veel levensenergie, was oudtijds een overlevingsoptie, vooral als je tot de elite wilde behoren. Een slapjanus die niet kon inspireren, initiëren of leiden had dan geen schijn van kans. De koning werd dan gewoon geofferd als hij een laag vitaliteitquotiënt had.

Levensenergie oefeningen kenden men en  vooral hoe extern op te laden door bijvoorbeeld bepaalde plekken, krachtplekken te bezoeken. Wigholt Vleer waar ik een drietal jaren mee heb samengewerkt in de aanvang van zijn werk was zo’n krachtplaatsenzoeker. Op Kreta had hij een hotel gevonden waar hij graag verbleef dat lag op een ‘leycentrum’  Zijn definiëring voor leycentrum was niet altijd duidelijk, maar in elk geval geeft het kracht, is verbonden met de grote omgeving en het  is vooral een cultusplek.
Om levensenergie te versterken is voeding ook een belangrijk aspect, krachtige vrienden en vooral veel lichamelijke bewegingen.  Ook religieuzen wisten wat levenskracht betekende en hoe je dat bewerkte door te zorgen voor goede afvalstromenbeheer, de juiste meditaties en afstemmingen.

Deze week stond het thema bio-energie centraal en opmerkelijk dat in menselijke systemen vele codes uit de ziel verankerd liggen die je gevangen houden in oude levensenergiestromen. De Oerziel,  zoals een vriend me zo mooi zei wacht op bevrijding en dat is de enige grote bron van levensenergie. Stromen uit andere dimensies en je Bron voeden de nieuwe mens meer dan de in de omgeving gevangen materie-ruimte-tijd-mens.  En vooral je te ontlasten van de belastende energievreters om te heen door een juiste positionering. Tijd voor een nieuwe optiek als het gaat om levensenergie en je te bevrijden van je lagere en hogere ziel. Wees dus niet ‘zielig’ meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten