maandag 20 april 2020

5 G Satellieten voeden het menselijke veld met nog meer negativiteit

Vanmorgen, de 20ste april 2020 was ik rond 3.30 uur even buiten en zag weer van west naar oost een rij 5G satellieten langs gaan in de mooie open sterrenhemel. Nu op een grotere afstand van elkaar dan de eerder in een blog genoemde van twee dagen geleden.


Deze waarneming bracht me ertoe de uitwerking van deze 5G lijnpuls bronnen te onderzoeken in het aardse veld. In het aardse veld, net boven en onder de aarde wordt deze negatieve lading geadsorbeerd en versterkt het reeds aanwezige negatieve geladenheidsveld waarin de mens leeft.  Gezond is als dat veld positief geladen is en dat voedt en sterkt ons lichaam en haar subtiliteiten. Dit positief geladen veld is nu in de aarde gedrukt door het negatieve veld.

In grote steden, zoals Amsterdam is dat negatief geladen aardeveld zo groot dat het huizenhoog kan zijn. In meer landelijke gebieden is dat kleiner omdat het meer afgeleid kan worden. Onbewusten worden door dit veld meegezogen in de eigen negativiteit en verdwalen nog meer. Ik ervaar het hier bijvoorbeeld als ik m’n buren hallo zeg dat een andere buur uit het raam hangt en me wijst op de uitgaansbeperkingen die ik volgens die persoon negeer. Deze ‘Blockwarten’ op zijn Duits zijn weer een nieuw fenomeen die elkaar in deze tijd controleren en aangifte doen bij de politie.

Actief ingestelde mensen proberen uit het negatieve juist ook het positieve te bewerken en worden wakker in deze ‘Tuin van God’, zoals vriend Lantos dat zo mooi zei. In de cyclus van opgang, glorie en afgang zitten we in de laatste fase en dat is een mooie tijd om wakkerder te worden.

M’n geomantische vriend deelde nog dat dit negatieve aardeveld door verschillende bronnen kan worden gevoed, vanuit de aarde(giflozingen), het water (vervuilingen), het vuur (kernenergie), de lucht (vervuiling, vliegen). Hebben die verschillende bronnen dan kunnen die als vier elementen punten een quinta essentia negatief vormen dat herkenbaar is als een omgekeerd pentagram; een uitermate sterke negativiteit. Wil je dat subtiel waarnemen dan kom je dat vooral sterk tegen in het Westen en vooral rondom Amsterdam. Kijk maar om je heen hoe mensen daar in algemene zin in gevangen zitten.

Een nieuw gegeven dat de 5 G-satellieten voeden het negatief geladen wordende aarde mensenveld nog meer met negatieve lading. 

Ook en vooral een kans om uit deze dans te springen! Spring mee…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten