dinsdag 7 april 2020

Hoe maak je luchtverontreiniging ‘dragelijk’.


Hier in het Duits Tsjechische grensgebied heb je bij oostenwind wel eens een hele nare kattenpislucht, dat me letterlijk ‘pissig’ maakt. Deze lucht is afkomstig van Sokolov, ongeveer 30 km van hier in het Falkenauer Becken, het tweede grootste bruinkool wingebied van Tsjechië.
Daar liggen in een laagte twee grote bruinkoolcentrale, Tisová I en II, die wel eens voor luchtvervuiling kunnen zorgen als filters worden vervangen of er een ander technisch probleem speelt dat ze via een bypass ongezuiverd lozen moeten.

M’n chemicus vriend zei dat wat ik ruik, thio mercaptanen zijn en je ruikt alleen de minder giftige zwavel maar dat wat je niet ruikt is veel giftiger!

Heb de lokale overheid de hinder gemeld en die de man zei laconiek: als het morgen niet over is bel me nog een keer. Want hij kan niets doen. De situatie is dan zo dat hij het meldt aan de Beierse hoofdstad München en die aan Berlijn en Berlijn aan Praag en die aan de regio en dan uiteindelijk komt het bij de fabriek. Lange lijnen.

Dan maar m’n Alchemische vriend gebeld en hij ziet dat de centrale in een laag dal staat.  Hij zegt als je daar woont ontwikkel je in de laagte eerder kanker dan als je hoger woont. De vrijkomende afvaldamp kan op twee manieren worden getransformeerd; door de wind en door de aarde.
Dat laatste doet hij en hij kijkt waar het door de aarde aangetrokken kan worden. Ten noord-noord-oosten van Praag is zo’n gebiedspunt en vervolgens zoekt hij eenzelfde frequentie punt in de omgeving van de centrale: ook ten noordoosten van Sokolov. Terwijl we samen met onze heldere ogen kijken, voel ik dat het subtiele luchtvuil veld via de aardlijnen wordt weggetrokken naar Sokolov.  Ik zie een heel groot wezen op de aarde staan die het opeet en verwerkt en na afloop heel dankbaar is voor dit ‘maaltje’. He dit werkt sneller dan via de overheidslijn.

Maar wat is er dan eigenlijk veranderd? De materie, de chemische stoffen, die blijven in hun molecuulvorm maar in het astrale is wat veranderd.
M’n vriend geeft aan dat er twee wegen zijn:
1.     Een andere energie opent zich, ‘eet het op’, dat alchemisch helend werkt voor de afbraak van de chemische stof. Dit werkt meer op astraal gebied en namen we waar.
2.     Het naar een punt brengen waar het door de aarde afgevoerd wordt. Als het niet getransformeerd is, vormt het daar weer een probleem.
3.     1 en 1 is drie’ methode.  Het wezen dat ik zag is een hele grote vrouwelijke reus op een vrouwelijk punt levend. Het tegenovergestelde punt, het mannelijke punt, is meer westelijk aanwezig. Deze twee ‘stoffen, deze zwaartepunten bij elkaar brengend, verbindend, geeft een transformatie, een nieuwe ‘stof’, een kindje, die het op een ander niveau, meer geestelijk transformeert.

Deze alchemische werkwijzen werken direct en veel sneller dan de officiële weg. En m’n ergernis, de astrale component, dat een kwaliteit van het veld was is weg.
Met dank aan de helpers en het leerpad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten