zaterdag 11 april 2020

een begin van 5G sabotage

Het is zover dat nu in de media wordt gemeld dat telecommunicatie masten beschadigd worden door wat men noemt ‘anti-5G-terroristen’. Dat was ook te voorzien daar de tegenwind van dit opgelegde nieuwe systeem eerder de commercie dient dan de gezondheid. De meldingen zijn in Liessel, Oudenbosch, Nuenen, Deurne, Beesd, Rotterdam, Groningen en waarschijnlijk op nog wel meer plaatsen die men niet meldt.
De kabels worden met brandbaar materiaal ingesmeerd of bespoten en aangestoken waarna het vuur zich een weg naar boven zocht. In het buitenland worden ook steun kabels doorgezaagd van grote masten die in hun geheel omvallen in landelijke gebieden.

Terecht zijn Telecomproviders en de Nationale Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) bezorgd over deze acties. Doch het was te voorzien daar het tegengeluid al lang speelt. Als niet gehoord wordt gaat men over tot eigen daden.

Een feit is dat een groep mensen sensibel is voor deze nieuwe algemeen toegepaste technologie waar je geen keuze meer voor hebt. Tot nog toe kon je naar gebieden gaan waar de telecommunicatie slecht bereik heeft of in gemeenschappen leven waar handi en wifi geen algemeen goed is en zelfs verboden is.

Maar 5 G wordt overal en letterlijk ook overal van boven opgelegd en dat vraagt om een natuurlijke sabotage tegenreactie. De overheid heeft zich in de neoliberale tijden geboeid met de telecombedrijven door het overal te implanteren. Deze ‘over’heid is meer een ‘lager’heid en houdt geen rekening met gevoeligheden.
Acties zullen m.i. nog meer toenemen als het netwerk lokaal wordt uitgebreid op elke straathoek. Nu gaat het nog via de grote bestaande zendmasten maar in meer decentrale vorm is het onvermijdelijk dat bepaalde mensen het recht in eigen hand nemen.

Ben je gevoelig of solidair met de sensibelen doe dan in elk geval ’s nachts je wifi uit en gebruik de luchtcommunicatie via handi zo min mogelijk. Wees intelligent en bel via de vaste lijn of internet via de kabel. Lekker rustig overigens!

En voor de voorstanders en directbetrokkenen van de uitrol van het 5G en andere G stralingen gebeuren. Weet dat op deze planeet er beperkende regels zijn die in acht moeten worden genomen en je persoonlijk op zielsniveau schaadt als je medeplichtig wordt aan deze uitrol. Dat geldt overigens ook voor de gebruikers van handi’s.

En nog een andere boodschap. Electro sensitieven hebben vaak op een dieper niveau schade veroorzaakt of opgelopen in andere culturen waar massa beïnvloeding net zo gewoon was als men nu wil. Een blik naar binnen kan hen ook milder stemmen, doch dat neemt niet weg dat de manipulatieve krachten ook in deze tijd een spiegel getoond mag worden.  Vrije keuze is een groter goed dan een opgelegd algemeen ongoed in deze westerse cultuur, die steeds meer randjes krijgt van onvrijheid tendensen.

Alles heeft zijn voor- en nadelen. Bij gebruik van iets nieuws worden alleen de voordelen genoemd en niet de nadelen onderzocht, laat staan een juiste afweging gemaakt. Dat maakt de ziel wel en de voordeligen ondergaan dan de nadelen op het einde van hun leven of in een volgend bestaan.

Dit is een beeld van de nieuwe 5G masten - langer antennes met daartussen of ernaast een vierkante microcel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten