vrijdag 9 november 2018

Bronnen die droog vallen; oorzaak en de consequenties


Een aantal bronnen in dit middelgebergte zijn drooggevallen, ondermeer van de Witte Maine sinds midden oktober en op de Koseine.
Een waarschuwing volgens mijn raadgever en een heel heftig signaal. De aarde trekt zich terug en verschraald en er is minder energie aan het oppervlakte!

De Witte Maine verbindt zich later met de Rode Maine in de Maine die een zijrivier is van de Rijn. De Maine is één van de vier hoofdrivieren die uit het Fichtelgebirge stroomt.  Naar elke hemel richting stroomt een rivier en de Maine gaat naar het westen. Haar bron ligt aan de oostzijde van de Oksenkopf die weer tegen de Schneeberg ligt.Gisteren was ik bij de bron van de Roslau op de Schneeberg, de hoofdberg van Franken en deze bron loopt nog. De bronfee staat links in het bosje.  Via het water is de rivier de Roslau die naar het oosten stroomt en ondermeer Schirnding doorkruist  met de berg verbonden, zodat de aether kracht naar beneden kan stromen.  Is de verbinding verbroken dan is er geen voeding meer van boven voor het onderland dat vervolgens verlept.
Het bronwezen zegt overigens : “maak je geen zorgen over ons, de Grote Natuur is ons nabij!”

Stroomopwaarts stroom
Daar is overigens ook een stroom van onder naar boven dat er soms wel is en soms niet. Vooral bij volle maans nacht, dan trekt het aan en is er een omgekeerde stroom  de berg opwaarts.
Bepaalde stoffen wil de aarde niet opnemen  volgens mijn bron en kan het niet transformeren. Dat is ons karma! De meeste stoffen kan de aarde wel opnemen en omzetten, transformeren.  Maar bijvoorbeeld kernenergie afvalstoffen kotst de aarde uit. Het is ook  selectief ven bepaald vuil dat de mensheid produceert. Bepaald gemeen gif van een hogere orde verdraagt het niet.

Het kan zijn dat de Aarde hulp heeft ingeroepen aan het Universum en dat hogere orden het wel opnemen via de hoofd bergen. Hogere orden zijn bijvoorbeeld de Triaden, een hogere dimensie voorbij de Plejaden.

Ik nam een flesje Roslau bronwater mee om aan de Roslau te schenken in Schirnding om het haar verbinding te herinneren.Geen opmerkingen:

Een reactie posten