maandag 26 november 2018

Onbewuste implantatie brengt je nog verder weg van jezelf

De controle op medische implantaten is zó gebrekkig dat daardoor levens in gevaar komen. Dat blijkt uit groot internationaal onderzoek genaamd ‘Implant Files’. Medische hulpmiddelen, die zogenaamd ‘veilig’ zijn, kunnen in tien jaar tijd worden gekoppeld aan 1,7 miljoen gevallen van letsel en bijna 83.000 doden.
Bron AD van vandaag

Onlangs was ik op afstand met m’n aandacht bij een beenoperatie van een mij bekende. Tijdens de operatie werd me snel duidelijk dat het metaal dat ongeplaatst zou worden eerst subtiel gereinigd dient te worden, anders geeft het subtiel en later fysiek problemen. Ook andere factoren bij een operatie werken contra productief, zoals indringing, verwarring door de narcose en onjuiste intenties van de opererenden. Veel chirurgen zijn helaas reine vampiers.
Operaties zijn prachtige gelegenheden dat voor ons vreemde energieën en krachten ons prachtige systeem binnen komen en gaan beïnvloeden. Je haalt als het ware het ‘paard van Troje’ in je door de opening.  Ook kleine operaties gericht op schoonheid zijn zeer dubieus en de afrekening door je zeer intelligente lichaam komt later.

Beter lijkt het me dat je leert begrijpen waarom je zo’n lichaam hebt gekozen en niet het wil veranderen met alleen materiele veranderingen, die de oorzaken  niet wegnemen, eerder vergroten dan verkleinen.  Je lijf is je Spiegel en behandel het met groot respect en zij die het op jouw verzoek gaan veranderen hebben een nog grotere verantwoordelijkheid. Het mensbeeld in de huidige ‘dood-wetenschap’ correspondeert niet met de echte Werkelijkheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten