vrijdag 23 november 2018

Het komt van onder en wordt van ‘boven’ aangestuurd


Toen 66 miljoen jaar geleden de reptielen van deze aardhuid grotendeels werden verdreven door een gestuurd ruimtelichaam dat de Aarde trof, was dat een ingreep van wat we nu Goden, grote Scheppende Krachten, noemen. Onze huidige voorstelling dat gevaar van buiten de aarde komt door buitenaardsen is echter geheel onjuist daar velen onze directe vrienden zijn.

De mensen doen ingrepen  op horizontaal aards niveau door elkaar te bestrijden en ons leefmilieu bewust/onbewust te vernietigen. Daarmede grijpen ze ook in op andere niveaus dat niet altijd toelaatbaar is. Vooral het misbruik van necleaire technologie is zeer funest voor het geheel.

Deze nacht word ik na een eerste slaap periode wakker en kom van de bovenwerelden en kijk door een opening naar beneden op het aardse, het lijkt wel een gat in het gebladerte van bomen.  Ik zie oorlog, strijd en pantser voertuigen op de grond. En ik moed naar beneden maar wil niet.  Vlieg met anderen en wordt van onderen aangeschoten. Beneden worden we opgevangen door bekenden door een vrouw die ik ken .

Maar in deze tijd kan de Aarde weer van onder groots ingrijpen, zoals in de laatste grote cultuur kataklisma bij Atlantis. Ik heb nog een levende herinnering van het aanzien van de honderden meters hoge vloedgolf die deze cultuur, die echt te ver was gegaan, in eens wegvaagde. De mensen die nu geïncarneerd zijn kregen nog een kans hun gedrag te verbeteren, doch velen gaan op de oude weg door in de ingesleten paden van manipulatie, gebruik en misbruik, onbewustheid en alles wat het geheel echt niet leuk vind.

Nu is een volgende extinctie in aankomst en weer van onderen uit de aarde zelf voor deze onbegrensd levende kleine mensheid die losgeslagen is van het Geheel. Het Geheel heeft een beproefd middel tegen deze onbegrensden.

Wees voorbereid door mededogen en zelfonderzoek wat je eigen aandeel is voor deze onbeschrijflijk mooie planeet!

“I'm pretty sure some - maybe all - of the aliens don't want us or anyone on Earth to use nuclear weapons, so aliens interfere with our missiles.”  U. S. Military Source (bron: http://www.earthfiles.com) Wereldleiders als Trump en Putin weten dit overigens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten