woensdag 28 november 2018

Lokale vernietigings mythenIn de bijbel staat vermeldt de ondergang van Sodom en Gomorra. De vrouw van Lot keek achteruit en versteende zoutpilaar.
Abraham redde zo zijn neef Lot, die de zielslijn van David zou worden. Sodom en Gomorra waren twee steden waarvan de verwoestingdoor zwavel en vuur door God in de Hebreeuwse Bijbel wordt vermeld in Genesis 18-19.  Volgens religieuze literatuur was de vernietiging een gevolg van amoreel gedrag. Ook in Islamitische teksten wordt deze vernietiging gemeld.


Historisch bewijs van een grote lokale vernietiging geeft wetenschappelijke onderzoek.
Ondermeer Steven Collins is professor archeologie aan de Trinity Southwest Universiteit in de Amerikaanse staat New-Mexico. Collins die 2006 begon met opgravingen in Jordanië. Het onderzoek en de studie bij het gebied Tall el-Hammam wordt geleid door professor Collins en zijn team. Het reusachtige onderzoeksgebied bevindt zich aan de noordkant van de Dode Zee. Er zijn overblijfselen van skeletten gevonden die een snelle, gewelddadige dood zijn gestorven.
Aangetaste pottenscherven tonen aan dat het aannemelijk is dat een grote vuurbal vanuit de hemel is gekomen. Gedacht wordt aan de explosie van een meteoor –luchtdetonie - ongeveer 3700 jaar geleden  die de hele omgeving in een straal van 25 kilometer  waar naar schatting 65.000 mensen woonden heeft vernietigd en het vruchtbare land met zoutwater overspoelde in een tsunami.
 Bron: https://www.grenzwissenschaft-aktuell.de/bibel-archaeologen-sehen-hinweise-fuer-meteor-als-ursache-fuer-biblischen-mythos-von-sodom-und-gomorra20181123/

Opties zijn dus: een meteoor maar in bepaalde kringen wordt ook een atoombom genoemd dan wel een buitenaardse inmenging met ruimtewapens. In onderstaand artikel lees je dat buitenaardsen daadwerkelijk over wapens beschikken die kunnen verstenen.

Er is een interessant document over Ufo’s opgedoken uit het archief van de CIA. 
Het betreft hier een bericht dat in de jaren negentig in de Oekraïense kranten Ternopil vechirniy en Holos Ukrayiny is verschenen.
Nadat Gorbatsjov was afgetreden werd veel geheime informatie van de KGB doorgespeeld aan de CIA.
De Amerikaanse inlichtingendiensten kregen onder meer een 250 pagina’s tellend document over de aanval van een UFO op een legereenheid in Siberië.
In het vrijgegeven CIA-document valt te lezen dat Russische soldaten die per ongeluk een UFO neerschoten ‘in steen werden veranderd door aliens’.
In het stuk wordt gesteld dat 23 soldaten werden gedood door vijf aliens die in een vliegende schotel zaten die in 1993 boven Siberië uit de lucht werd geschoten.

De vliegende schotel zou zijn verschenen op het moment dat een militaire eenheid in Siberië oefeningen deed.
Eén van de soldaten zou het object met een luchtdoelraket hebben neergehaald. “Vijf kleine humanoïden met grote hoofden en grote zwarte ogen stapten uit,” schreven de kranten.
Naar verluidt overleefden slechts twee soldaten het incident.
De vijf wezens kwamen volgens de kranten uit het gecrashte toestel en vuurden een lichtbol af waarna 23 soldaten ‘in steen’ veranderden.Verstenen is ook een elementaire ziele houding. De mens is oorspronkelijk een vuurwezen dat zich ondermeer uit in nieuwsgierigheid, de wil om te leven e.d. Een teleurgesteld mens versteent, en de kunde is jezelf te blijven verheffen en soms doorgaande door de fundamentele processen die de aardesferen hebben als tussensferen. (Lantos)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten