vrijdag 19 juni 2020

Groot multinationaal onrecht door misbruik te maken van de Nederlandse wind en een enorme negatieve veldbelasting voor de natuur en de mens!

en zo wordt het Nederlandse leefmilieu steeds meer voer voor elementaren -lees demonen-  en verdwijnen de elementaren ondergronds


De overheid gaf 660 miljoen euro subsidie van ons belastinggeld om 370.000 Nederlandse huishoudens van groene stroom te voorzien, een hele Wieringermeer polder wordt vol met windmolens gezet en als de bewoners eenmaal tussen de enorme turbines zitten, dan komt de aap uit de mouw: alle stroom gaat naar Microsoft.
Elektrotechnisch ingenieur Arnold Uilenhoet reageert in De Hofbar: “Ik denk dat Microsoft en Google dat slim gespeeld hebben.”

Het datacenter van Microsoft slurpt ook nog eens gigantisch veel stroom. De datacenters in de Wieringermeer snoepen straks 4 procent van de totale Nederlandse stroomvoorziening op, rekent Uilenhoet voor. “Dit is gewoon volksverlakkerij.”
Luister naar: https://twitter.com/hashtag/Hofbar?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1272987154080247808&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fde-aap-komt-uit-de-mouw-stroom-van-nederlandse-windmolens-gaat-naar-microsoft-volksverlakkerij%2F

We moeten vergroenen, maar we halen ook datacenters van @Google en @Microsoft naar Nederland toe. Dat levert maar 125 banen op, ze slurpen energie, bedienen klanten in Afrika en het Midden-Oosten en betalen via een constructie in Luxemburg ook geen belasting!”

Een schaamteloos internationaal gedrag en een neo liberale overheid zonder tanden en we doen allemaal onbewust mee aan dit gebruik.

En wil men de Achterhoek ook nog volzetten met windmolens. Dit heeft niks met samenzwerings theorie te maken, de overheid doet het zelf en worden de laatste stukken mooie, zuivere en redelijk onbelaste stukken Nederland om zeep geholpen!

Bron: https://www.ninefornews.nl/de-aap-komt-uit-de-mouw-stroom-van-nederlandse-windmolens-gaat-naar-microsoft-volksverlakkerij/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten