zondag 28 juni 2020

Nieuw Aquarius Licht zoekt zijn eigen weg! Welkom!

Kwam rond 19.00 uur op de 20ste juni  thuis na een middag bij B. en ik nam een ander Licht waar. Het vierde dimensie licht is ingedaald op de binnenhof en doordringt het territorium ook in het huis. Het was al op een plek in Duitsland waargenomen door m'n vriend als enige op de aardbol daar komend en het verspreid zich onderaards en bovenaards naar plekken waar het past.
Hoorde dat het bij mij een cadeau is.
Zie dat het niet indringt in de buren als moskee, die subtiel wel verbaasd kijken.

Trof het op de 12e juni ook als eerste aan in het Groningse op een prachtige wierde die we maandelijks al meer dan een jaar bezoeken. Ik ken nog een plek bij een vriend in zijn huis.

Deze sfeer heeft ook nieuwe elementalen vormen die nog heel kristallijn zijn in de luchtsferen. Heb ze wel gezien maar moet ze nog ontmoeten hier. Ook de dodecaether vorm, als vijfde platonische vorm, wordt nu overschreden met een andere vormenergiekracht!!
En het eigen energiesysteem veranderd er geweldig door met een geheel nieuw 'chakra'systeem, beter gezegd knopen systeem! De doorwerking heeft wel tijd nodig om in het oude lichaam in te dalen.
Met dank aan m'n vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten