donderdag 4 juni 2020

Ontwikkel mee in de Nieuwe Aquarius Tijd

In het begin van de twintigste eeuw kwam in bepaalde kringen meer in het bewustzijn dat het vissentijdperk aan het eindigen was. Het vissentijdperk was de tijd in het Westen van het christendom. Eerst was daar de verering van de vrouwelijke vorm, de (overgave) vis als vorm door de overlap van twee cirkels voor 1000 met het esoterische christendom en daarna de oppositie mannelijke versie van het (strijd) kruis van het exoterische christendom.
De laatste stuiptrekkingen van het ver doorgevoerde materialisme in deze ‘eindtijd’ zullen nog wel lang doordenderen en uiten zich nu in de coronatijd in het  verplicht inenten van ziemakende stoffen die ons nog meer kunnen ontzielen. Dat kan zelfs zover gaan dat de bezieling, het ziel aspect wordt ontkend in de mens en we alleen 'geloven' dat we alleen materiele wezens zijn.

Het tegendeel is waar dat we naast de vaste persoonlijkheid die transpersoonlijk kan worden, een ziel hebben met veeltijds ervaringen en vooral een voorbij tijd, ruimte en materie zijnde Geest, waar de Universele spiritualiteit op gericht is.

Nu komen we in het Aquarius tijdperk met nieuwe Input in de vorm van anders geprogrammeerde kinderen, andere sferen en andere plekken.

De laatste tien jaar werd me steeds bewuster dat de oude spirituele plekken het hebben afgedaan en ik dat steeds meer links laat liggen. Ze kunnen alleen nog dienen om de eigen onaffe ziele stukken uit andere incarnaties, wakker te maken                      Gaialogie spirituele  14 daagse reis Ierland, augustus 2005. Aran eilanden
en dan bewust te verwerken om daarvan los te komen.  
                                      
De nieuwe sferen zijn in Nederland vooral aan te treffen buiten de oude heilige punten in en bij de watersferen en zijn totaal nieuwe punten die indalen van boven en veelal nog in de bovensfeer zijn.

Ook in de aarde bevinden ook nieuwe potenties, die ontstaan zijn door de immer doorgaande bevruchtingen van Heelal met de Planeetgeest.

Met Pinksteren was ik op de Schneeberg, de oudste heilige berg in Frankenland in Beieren om mijn ding te doen. Toen ik er later met m’n leermeester over sprak zei hij: “kijk eens diep in de aarde onder de berg” en daar was een heel bijzonder Licht ontstaan dat hij nog niet eerder heeft gezien en heel enthousiast over werd. Ik kon het kristalheldere licht wel zien maar nog niet voelen. Dat duurde enige dagen dat m’n systeem het eigen kon maken en in kon dalen in m’n aardelijf. Een kwaliteit uit een andere dimensie, die ik zelf de achtste noemde. Mijn vriend noemt het het Aquarius Pinkstervuur!

Zieners zochten deze nieuwe kwaliteiten altijd op om zich erdoor te laten raken en om je te laten inspireren. Daaruit kunnen nieuwe ontwikkelingen in jezelf optreden. Deze nieuwe sferen zijn dus bijzonder interessant is esoterische zin.

Een ander fenomeen dat ik wil benoemen als ik de Schneeberg bezoek zijn ontmoetingen met andere dimensies in de geest.

Wordt daar opgewacht, iets van boven. Het is een kosmisch lichtwezen van de Plejaden. Boven zie ik een groot ruimtevaartuig.  ‘Je mag mee, we hebben een verrassing voor je’. Ik reis mee naar de Plejaden, de Triaden en ver daaraan voorbij: de zesde laag.
“Driehoekige structuren zijn heel belangrijk voor ons. In het Fichtelgebirge zijn ze ook.”  In het begin van mijn tijd hier kwam ik in contact met het werk van de kunstenaar, lokaal historicus  en grafiker Karl Paul Bedal (1914-1999) die daarover heeft geschreven in Rätselhaftes, versunken, vergessen, unsichtbar, Ackermann Verlag, Hof, 1986.
In de begintijd was ik bevriend met een kleindochter van hem Ina Koopman.  “Hij was ook hier een druïde. Driehoeken zitten ook in ons systeem, het Pentagon of pentagram. Visualiseer dat meer in je systeem. “

Als derde nieuwe tijd fenomeen zijn de eigen kinderen. Mijn drie kleine kinderen van negen tot zes jaar zijn elk anders en hebben hun eigen programma’s en opgaven. Zij manifesteren steeds meer dat wat ze mee hebben gekregen en door ons als ouders kan worden gedragen, begeleid en als nodig gestuurd.

En als vierde fenomeen dat belangrijk is om te herkennen zijn de nachtervaringen ‘dromen’, waarin ook veel ontmoetingen met andere realiteiten plaatsvinden en je geïnstrueerd, onderwezen weer terugkomt in deze vervast wordende werkelijkheid van het oude vissentijdperk in de overgang naar de nieuwere tijd met een ander menstype, een andere Lichtsfeer, andere kwaliteitsplekken die inspireren en vooral een ander bewustzijn. Doe mee met de vormgeving van de Nieuwe Tijd! Het is zeker geen tijd om aan het oude vast te houden en dat welwillend te verwerken en door te stromen in deze immer veranderende werkelijkheid. Laat vooral de comfortzone gaan!


The Ancients were not altogether wrong in considering that the earth, not the sun, was the centre of the universe. For human beings, it is the planet earth that is the most important; the earth is truly their universe, and the centre of the earth is the centre of that universe. From a certain point of view, it could be said that the geocentric system of Ptolemy is as true as the heliocentric system of Copernicus! Yes, because human beings do not receive solar energy directly – the earth receives it first and transmits it to them. Besides, humans grow and evolve following the rhythm of the earth. They cannot evolve faster than their planet, for the collective destiny of humankind is subject to the earth’s evolution. Only a few, particularly advanced beings can detach themselves from the rest and evolve more quickly. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten